Футболната звезда Кристиано Роналдо и половинката му Джорджина Родригес открехната отново

...
Футболната звезда Кристиано Роналдо и половинката му Джорджина Родригес открехната отново
Коментари Харесай

Кристиано и Джорджина отпразнуваха 12-тия рожден ден на най-големия си син в Майорка

Футболната звезда Кристиано Роналдо и половинката му Джорджина Родригес открехната още веднъж завесите на персоналния си живот, публикувайки фотоси от празненството, по случай рождения ден на най-големия си наследник - 12-годишния Кристиано-младши в Майорка тази неделя.

Най-големият наследник на Роналдо сега тренира в Академията на Манчестър Юнайтед. На фотосите, оповестени от Джорджина, 12-годишното момче театралничи пред огромна торта на спортна тема, а към него се виждат всичките му братя и сестри, в това число и най-малката - Бела-Есмералда.

В специфичен пост гордата майка показа: " За благополучен ден и живот, изпълнен с прелестни моменти. Мама, баща и твоите братя и сестри ще продължат да вървят, карат ски, летят, плуват, мечтаят, основават и се любуват с теб ръка за ръка. Толкова се гордеем с огромния дребен човек, в който се превръщаш. Обичаме те безпределно ❤️ "

Припомняме ви, че най-големият наследник на Роналдо е роден в Съединените щати през 2010 година от сурогатна майка, само че съвсем незабавно след раждането към този момент е при татко си, с цел да бъде отгледан в Испания. Самоличността на майка му към момента не е незнайна.

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР